Wednesday, March 11, 2009

Dan Sebenarnya...

aku tukar lagu lagi..hehehee...kali ni aku ambik lagu indie(aku rasa laa)...Dan Sebenarnya..penyanyi yuna...lagu ni sgt besh utk di dengar berulang-ulang kali....mcm ala2 colbie caillat n norah jones malaysia...1st time aku dengar lagu ni kat hot fm...mula2 dengar tu mcm biasa laa tapi bila 2-3 kali dengar rasa best lak...aper lagi terus download laa...hari2 aku pasang lagu ni kat opis sampai member aku tanya.."aii mana lagu camelia ko tu...dan lagu lain lak dah...." selamber jer aku jawab.."camelia dah lari lupakan aku"..huhuhuhu...korang layan jer laa lagu ni...lirik pun ader kat bawah ni...


Dan Sebenarnya - Yunalis


oh bulan
enggan melayan diriku lagi
pabila
airmata membasahi pipi
dan lagu lagu di radio
seolah olah memerli aku
pabila
kau bersama yang lain

adakah perasaan benci ini
sebenarnya cinta
yang masih
bersemadi untukmu
dan sebenarnya ku mengharapkan
disebalik senyuman mu itu
kau juga
merindui aku

ku enggan
berpura pura ku bahagia
ku enggan
melihat kau bersama si dia
oh ku akui cemburu
mula menular dalam diri
pabila
kau bersama yang lain

pabila kau merenung matanya
ku rebah
jatuh ke bumi
disaat kau benar benar mahu pergi
seperti
ku bernafas dalam air

dan sebenarnya
aku rindu
aku tak mampu
tanpamu.

3 comments:

eyfagroove said...

eleh...cik epa dh posting lagu yuna tuh dh lme dh...ad few lagu yuna yg besh...nk dgr..sila lawat ke blog cik epa...hehehe

Bond De Great said...

hahaha....sajer jer..dah tahu dah cik epa dah posting lagu tu...

bear beary said...

ape pun kn bond..ko mmmg best!!