Thursday, June 11, 2009

Blogger Award From Cik Epa

incik bond dapat award from cik epa. terima kasih memberi award your blog is cool!!

Korang rasa blog korang cool?
cool ker...entah laa..aku mana boleh menilai sendiri...aku just ikut mood aku jer buat blog ni...

Ape tagline blog korang?
Takde yang istimewa sangat aku ni...tp kira ok laa jugak...tak kenal maka xcinta...saper dah kenal aku mesti kata aku sempoi punya laa...yang belum kenal tu..kenal2 laa yer...yang dah kenal tu...rapat2kn....'don't judge a book by the cover'.....judge the book by the price la..hehehe
Berapa kerap anda menukar theme blog korang?
jarang..sebab aku mlas skit nak tukar2 theme ni..dulu rajin laa...hehehe

Bagaimana korang menjerumuskan diri dlm dunia blogger?
sejak member2 semua dah ader blog sendiri...so aku pun xnak tertinggal dalm dunia IT sekarang ni...so xder laa orang kata aku ni tertinggal 'bas'...hehehe

Sape sifoo anda?
sifoo??? xder kot...aku just ikut aku punya style jer...

Senaraikan top 5 blog2 yg anda rasa cool..
http://ayuhussain.blogspot.com/
http://whut-da-heck.blogspot.com/
http://nelfi-neko.blogspot.com/
http://bearbeary.blogspot.com/
http://epagroove.blogspot.com/

3 comments:

nelfi-neko said...

hahaa !
nama blog akuu adaaa (:

Bond De Great said...

cool aper blog hang tu...tapi kenapa lama xupdate...tahu laa nak skor 10A...hehehehe

whutdaheck said...

thanks ya saudara bond...

i'm kewl man....

:)