Friday, June 12, 2009

My Birthday Wish

ni aku curi kat blog cik epa...memandangkn birthday cik epa n incik bond beza sehari jer...so aku pun nak buat wish ni jugak...hahahaha

Senaraikan benda2 yang korang nak time birthday korang. Dan setiap benda yang korang nak tu, sila sertakan bersama gambar sebagai bahan rujukan.

NO 1- Honda Civic Type R


best nyer kalau boleh dapat keta ni...tp kalau xdapat type R yang biasa pun ok...hehehe..type R ni harga dalam 200 ribu..klau yg biasa dlm 130 ribu jer..heheehe..


NO 2 - Set Golf Taylor Made R9
bertuah nyer aku kalau ader yang hadiah kn set golf idaman aku ni..xmahal pun...RM 6000 ++ jer kot..hahaha...xmahal kn...



NO 3- Jam Tangan Tag Heuer

aku mmg minat gila gan jam sebenarnya...tapi tu laa nak beli xmampu lagi..dah laa minat nyer jam mahal2 jer..tag heuer ni aku rasa dlam 20 ribu kot...bila laa aku layak nak pakai yer....


NO 4 - Jersi Man Utd



jersi man Utd...kalau dapat yang ori nyer kan best...bukan xnak beli sendiri..tapi paham2 laa size xder..hehehehe...xper nnt aku g sana beli yg saiz US..hahahaha...harga dalam RM 259 jer...

NO 5- Trip ke Eropah

bertapa indah nyer kalau dapat g holiday ker eropah bersama yang tersayang...hehehehe..terima kasih laa kalau ader yang sudi menaja..hahaha..alaa RM 10 jer...heheehe


NO 6- iphone.


aku pun xtau laa aper yang hebat sgt iphone ni...tp bila dah promosi dia kata hebat sgt nak jugak try pakai...hehehehe..harga RM 2 ribu lebih kot...murah jer tu..hahahaha

NO 7- percutian dengan Kapal Mewah


wahh...seronok nyer kalau dapat naik kapal mewah mcm ni...alaa RM 3-4 ribu jer...hhehehehe

NO 8- Tiket Man Utd vs Malaysia


memandangkan man utd nak datang malaysia july ni...adalah bertuah nyer kalau ader yang sudi hadiahkn tiket game tu nnt..hehehe..harga dalam RM 200 ++...hehehehe




3 comments:

eyfagroove said...

wah..marilah kita sambut besday bersame2!!! joget2~

whutdaheck said...

nnt buzday saya hari raya puase..

:)

Bond De Great said...

hhahahahah...jom joget2..hehehe..joget2 jer adiah xder ker..hehehe


yer ker...nnt aku belanja lunch..hehehe