Tuesday, June 9, 2009

Saja suka-suka

1. If you can be an animal, what will u be?

kalau laa yer...emm mcm best jer kalau boleh jadi helang...terbang dengan megah nyer..org kata pandang lah dari mata burung helang...pemangsa yg hebat...




2. If you robbed a bank, what do you want to do with the money?

emmm..mcm2 sebenar nyer aku nak buat..1st..beli keta idaman aku..BMW 5 series..2nd aku nak pusing dunia dalam masa 80 hari..hehehe..nak beli team Man Utd dari Glazer..emm mesti korang kata aku ni tamak sbb smua nyer untuk aku...kenapa xbagi orng miskin anak yatim...jawpan nyer mudah..kalau aku baik mcm tu xder makna nya aku g rompak bank....


3. If you can teleport yourself anywhere in the world, where do you want to be? why?

aku rasa aku lagi selesa duk kat malaysia ni...sbb boleh cakap melayu jer xpayah nak berbelit lidah cakap mat salleh...hehehe..xder laa...biar duk mlaysia tapi selalu g travel tempat org..lagi best mcm tu...hehhee



4. If you know that you are dying, what is the last meal that you want? why?

dah tahu nak mati still ader selera nak makan ker...ini dah kira macam dalam penjara...hehehe



5. If you can only kill one person in this world, who is the person? why?

emm..xbaik tau bunuh2 orng ni...blum terpikir lagi nak bunuh orng...

6. If you can choose either to have more than 24 hours a day or can live more than 100 years, what is your choice? why?

kalau aku laa...better more than24 hour..sebab..kalau hidup seratus tahun pun kalu tua nak jalan pun xlarat xguna jugak...so biar lebih 24 hour and still young...hehehe..tapi aku rasa 24 hour mcm skrg ni pun dah cukup kalau kita pandai gunakn nyer...



7. If you can date celebrities, who is that person? why?

emmm soalan menarik ni..saper yer...jessica Alba ok x??sbb aku rasa dia sweet sgt tambah2 time dia berlakon citer goodluck chuck ...





8. If you can only have 1 thing in this world, what should that be? Why?

happiness...kalau aku ader yg ni smua benda dalam dunia ni aku boleh miliki..

9. If you have the opportunity to tag 7 of your friends, who are they? why?
to all my follower...sbb dah tentu diaorng2 ni jer yg baca bolg aku ni..hehehe

2 comments:

eyfagroove said...

amik award ye nnt??

Bond De Great said...

award..biar betul epa ni...thanz yer..ader juga yg sudi bagi award...nak tunggu ABP punya award xtau laa bila boleh dapat...hehehe