Thursday, December 25, 2008

Wayang siapa klau bkan wayang kita!!!!!

akum semua.....

minggu lepas aku seminggu berkampung kat unisel tu sbb nak siap kan tesis aku...so bila dah bosan tu aku pergi laa tengok wayang......xkan nak buat wayang lak kan....huhhuhu...TAPI....

ok..1st movie yang aku tengok


TRANSPORTER 3

RATING :- 2 STAR
Tempat :- TGV Mines

Aku tengok citer ni sbb aku dah tengok siri 1 & 2....memang best...penuh aksi...tapi siri 3 ni agak mengecewakan aku laa...xbanyak aksi..banyak sembang jer....bosan aku tengok...boleh kata aku menyesal gak laa tgk citer ni......baik aku tengok citer lain.....

2nd movie...
CICAK MAN 2
PLANET HITAM

rating :- 2 star
Tempat :- GSC OU

ni lagi 1 citer xleh blah...promosi bukan main lagi....mcm best sgt jer...tapi bila tgk....membosan kan...xder aper yang menarik...sampai 'orang sebelah' aku cakap....."bila dah abis citer ni u kejutkn i yer".....aduyaiii....xder aper nak di banggakn.....aku xkisah citer tu dari mana..kalau jalan citer menarik aku mesti layan nyer walaupun buatan malaysia....but good try in CGI dia....

3rt movie...
HESTRIA

RATING :- 2 STAR
Tempat :- GSC OU

ni laa citer paling xboleh blah aku tengok minggu lepas.....kata citer seram....tapi sikit pn xseram...xtakut langsung...citer pasal budak sekolah yg agak poyo....aku xrekerman lgsg kalau ader yang nak g tengok citer ni.....perabis duit jer...nasib laa tiket ni aku dpat free...Faiz @'abg long GSC'..yg bagi..xder laa skit hati sgt...thanz bro....

so tu laa 3 movie yang aku tengok minggu lepas.....aper punya malang laa nasib aku..3 movie tu xbest....abiss duit den jor....

so jumpa lg dlm next post....akum...


2 comments:

n a d i a said...

wah2...tgk wayang..best nya..

erm...thanks ler bg feedback psl cite2 tu..bru jer nk g tgk...kihkih!

* wah! lagu da tukar r..tuk sape lgu tu...kihkih!

Bond De Great said...

huhuhu...
tu pendapat jer...org lain xtau laa...

* utk diri sendiri jer...:((...