Monday, April 27, 2009

juz come back!!...

akum semua...aku sebenarnya baru jer balik dari 'jalan2 cari pasal' kat unisel...seminggu jugak laa aku kat sana...xbanyak sangat pun aktiviti...jumpa kawan2 jer yg banyak...sembang2...kluar makan..tgk wayang....yg best nyer citer benda2 lepas....mmg menarik kalau dikenang semula...

for yusdin...sorry laa xdpt lepak lama gan ko sambil mengutuk 'adik artis' sbb time aku free jer ko lak bz..konon study laa tu...hehehehe....nnt kita buat reunion bdk blok kita yer...B3 kan..aku pun dah xingat...

aku sempat jugak g jumpa member lama aku masa kat pra sains dulu...tapi sempat jumpa awey jer...man bz nak present mayat lak...man...aku memang xsangka dowh ko bakal jadi pakar forensik...dalam 'lembut2' ko tu berani jugak ko ni yer...dah 8 tahun xjumpa ko...mcm mana yer rupa ko dowh...mesti hensem mcm aku dowh...ehhehehe...lepak gan awey mmg aktiviti xboleh blah...g karaoke...main snooker...main golf...gaya nak lebat jer mamat ni...

utk member2 kat uitm shah alam sorry laa xdpt nak lepak gan korang...masa xmengizinkn..nnt aku lepak2 gan korang...

so skrang aku dah abis degree aku tapi aku xtahu nak buat aper...niat dihati nak sambung master...tapi intake mybe bulan 7 kot...2 bulan duk umah....emmm mmg pening laa pala aku ni...otak xberkembang...hahahaa...so jumpa in next post...daa...

8 comments:

bear beary said...

abg bond sgt macho la!!!
lepak x ajak i...
padahal i kat nisel
kecik ati i
yelah..i sedar i hanya student
x layak nk bergaul dgn engineer cm u kan

sobsossb..

whutdaheck said...

sy ingat sape tu keahlian b3..

umah plg bwh tu hot gle dgr citer nyer..

tolong jgn dilupakan insan tersebut..

wlupon beliau selalu menumpang rumah tingkat atas skali...

Bond De Great said...

oh sabariah...bukan abg kasim selamat xsudi nak jumpa...tapi masa suntuk sgt...tp kita tetap jumpakan...kira ok laa tu...datang laa penang...kita g rounda2..jgn laa kecik ati lak...nnt abg kasim belanja makan ais krim yer...

Bond De Great said...

yer ker umah paling bawah tu hot????emmm hot laa kot sbb tu dia asyik datang umah atas skali pakai boxer..panas laa kot.....mana boleh lupa...tempat jatuh lagi d kenang...inikn pula tempat 'tidor' bersama....hahahahaha...lucah gila bunyi nyer...

eyfagroove said...

ala.......bukan lepak kt unisel tuh. sj jek bkr line la tuh. smpi ati u bond. lupe kn kekaseh lme u ni...xtaw pon mai unisel. angin bond xsampaikn salam pon kt kte yg berada di hostel(btl kn cik bear!!!) alamak...pjg plak luahan perasaan. bese la tgh bengang ngn kak min u!! arghhhhhh

Bond De Great said...

bukan lupa kawan2 laaa....xnak kacau kawan2 nak exam laa....aku siap hantar hujan lagi untk smpai kn salam...xkan ko xterima kot epa...jgn di marah kak min tu...dia mmg mcm tu...biasa laa tu...hehehehe

@yu.. said...

hehhee..bukan incik bond je yg dtg unisel aritu.. cik ayu pun ada sekali.. siap dating 2 kali lagi ngn incik bond kat cafe.. hahaha..
jgn jeles cik epa & cik bear..
:-D

eyfagroove said...

wah...ghupe nye incik bond dh d colek ngn cik ayu rupenye...ptt ler xsampaikan lah salam...huhu