Friday, April 10, 2009

Laju & Garang 4..

akum semua...malam tadi aku gan bdk2 opis aku g tengok wayang...hari2 last kejer kat sini tu yang keluar ramai2 tu...

Fast & Furious 4
rating: 4 stars


so citer ni kira sambungan dari fast & furious 2...sbb no 3 nyer banyak citer kat jepun....starting jer dah gempaq...siap meletup2..skill gila2....memang menarik..pastu bila tengah2 dah bosan skit sbb main gan emosi...than getting better after that...more action....finishing dia yang best...so kalau nak tau kena laa tengok sendiri...so see u at fast & furious 5....daa

4 comments:

eyfagroove said...

ala....xajk pong...smpi ati u...:(

Anonymous said...

movie ni mmg best pon. Tp kan bond, keta yg O'conner bwk time run from mexico tu keta ape eh? cm satria je..haha

Bond De Great said...

bukan xnak ajak cik epa...tapi epa kan sibuk gan tesis sampai xtido2...so incik bond xnak laa kacau..emmm nnt kita g tengok wayang jer...don't worry about the tiket..all on cik epa...hehehehehe

Bond De Great said...

bukan satria laaa....keta subaru baru...aku pun xtau model aper...kalau satria masuk citer ni...dah lama riuh kat malaysia ni..huhuhu