Tuesday, May 5, 2009

Aper aku buat sekarang????

akum semua...mesti ader yang nak tahu aper aku buat sekarang setelah abis aku nyer study...walaupun ader yang xnak tahu aku nak bagi tahu jugak....ni kan blog aku...hehehehe...

aku sekarang kejer gan family aku laa...jadi manager(konon nyer manager,casheir jer yg btul nyer..) shell bapak aku...dah bosan sgt duk umah...baik aku kejer...tapi yang betul nyer aku datang sini sbb kat sini ader internet...kat umah xder....boleh jugak aku melayari internet....nak tau aper kejer aku...cashier..kira stock...check minyak kalau lorry tank datang...selebih nyr...mengulat main internet...ni kat bawah ni aku letak gambaq aku kejer...hehehe...

welcome to shell..

tengah buat stock..

7 comments:

bear beary said...

dasat gler la member aku yg sorang ni.
Keje Shell tu...bkn calang2 engineer bley kerje Shell tau. Bagush2!aku tumpang bangga dgn dirimu.bley blanja aku mkn..

eyfagroove said...

bang! tangki 2 minyak full tank k!! huhuhu

Bond De Great said...

hahha...poyo laa bear...ayat xboleh blah...dtg laa penang aku belanja makan nasi kandaq...

wokkey efa...baru ker lama...vpower laa bagusssss...hehehehe

Sir Hanif Abd Nasir said...

bang, pam 5 20..
'angkat, tolak, masuk, picit.. hehehe.. begayo la abg syafeeq ni..
ni ko keje as engineer or attendant stesen je?

@yu.. said...

Pulamak....
Cayalah Bond..
Patut la nama BOND DE GREAT..
=)
Aittt... Takkan nak blnja Bear je Mr. Bond..?? hehehe..

Bond De Great said...

aneep...tolong skit yer...aper hang ingat aku jd pump attdnt ker...engineer merangkap manager laa...huhuhuhuhu...

ayu...bukan i xnak belanja u makan..tapi u tahu kan aper sbb nyer i xajak u skali kan...hehehehe...sbb bila i nak belanja u makan u yg xnak kn....lg pun i takut ader yg marah nnt...heheheheh

skyrocketed said...

wahhhh.... keje dkt stesen minyak bapak sendiri... byk kaya nie...