Wednesday, May 13, 2009

Finally....

akum semua....

bagi saper yang kenal aku mesti korang tahu aku ni ' kipas susah mati ' Man Utd....tapi aku jarang nak citer pasal man utd dalam blog aku ni...cuma kali ni aku rasa aku nak citer skit sbb ader citer panas dalam paper hari ni... "Ronaldo Sah Ke Real Madrid"....

kalau benda ni jadi kenyataan...yuran perpindahan mamat ni paling kurang 71 juta Pound Stelling...WOWW!!! ana setuju...meniaga orang lagi untung dari niaga unta!!(ayat tuan hussin lempoyan)....P Ramlee dah nampak benda ni dari dulu lagi yer....

bagi aku laaa....kalau dah mamat ni nak blah sgt biar laa dia blah jer...buat aper nak simpan kalau hati dia bukan kat man utd....tambah2 bila tengak reaction dia masa kena kluar masa lawan man city last week...mmg menyakitkn hati....tahu laa power tp bila dah leading tu bagi laa player lain main lak....dan aku rasa sebab kes tu jugak tiba2 jer berita perpindahan dia hangat balik....siapa yang xtahu perangai Alex Ferguson...kalau dia dah xsuker..power mana pun player tu dia jual jer...contoh dah banyak...David Beckham..Ruud van...kena jual mcm tu jer...so aku rasa sekarang ronaldo pulak...dan jangan ader yang terkejut kalau ronaldo xmain masa Final CL nnt...aku harap xjadi laa benda tu...AF ni mmg gila skit...

so kalau ronaldo dah kena lelong...saper yang bakal menganti dia di old trafford...emm kat bawah ni aku letak calon2 yang sesuai....sbb dengan duit 70 juta ++...man utd boleh beli 3 player lain yang hebat2...
  1. Frank Ribery-mmg sesuai sangat..-40-50 juta..
  2. Karem Benzema-boleh bermain banyak position...20-25 juta..
  3. kaka-mmg susah nak dapat laa...40-50 juta..
  4. David Villa-gandingan sesuai utk Rooney..-30-40 juta...
  5. Messi-lebih hebat dr Ronaldo sbenarnyer-50-60 juta...
  6. T Henry-pasti hebat bersama Ribery...-20-30 juta...
  7. Shafeeq-ganti Alex Ferguson....Priceless.....huahuahuauah... :)..
emm tu laa antara calon2 yang sesuai walaupn mmg ssh nak dapat...lagi2 yang no 7 tu...hehehehe....ok laaa...so untuk 'kipas susah mati' man utd yang lain aper comment korang...akumm....

4 comments:

Sir Hanif Abd Nasir said...

aku stuju smua yg hg ckp.. tp yg part hg nk gnti AF tu ssah skit la.. hahahaha..
bond, join la forum mu fans, http://mymanutd.com if u r interested..

kikilalat said...

aku xblh terima pelakon ni g real madrid
harap2 ronaldo g tmpt laen

Bond De Great said...

hahaha....kalau aku jadi manager anip oii bukan triple tau...5 cup senang2 jer...huauhauha...

bagi laa dah real nak sgt...pelakon tu mmg sesuai gn kelab berlakon jugak...kalau hang nak info lebih lagi khairul..hang tanya laa mat alip...hehehehehe...

kikilalat said...

watpe nk tanye die
haha
dia bru taw psl epl n dunia bola ni 2,3thun je
xckp ilmu lg
haha