Friday, November 7, 2008

akum kepada pembaca blog aku ni....terima kasih atas sokongan korang....

hari ni abis sudah project kelas solid waste management aku dengan tutup nya tirai "greenday" malam tadi.....dengan tema yang agak biasa ni byak juga aktiviti yang telah dijalankan...dengan sambutan yang agak menggalakan ini, aku anggap project ni berjaya walaupun mungkin tidak mencapai semua objektif yang diharapkan....tapi disebalik kemeriahan aturcara,terdapat juga masalah2 yang xdapat dielakkan...tapi xleh laa habaq....tak nak laa membuka pekung d dada.....malah ader juga ketidakpuasan hati dengan keputusan pertandingan yang agak kontroversi....itu adat laa bagi yang xberjaya....aku dah masak sgt dengan benda2 ni...
antara yang menarik perhatian aku adalah pertunjukan reptilia....aku sebenar nyer cukup geli gan reptilia2 ni....terutama nyer biawak...(kalau anne suker ni...hehhehe)geli nyer sampai meremang bulu roma....tapi tadi aku berani kan diri gak utk pegang ular..(baby python)....not bad...xlaa geli sgt...
aktiviti malam..tayangan movie WALL E....sambutan agak so so...tapi still ramai...agak menarik juga laa citer nyer...kelakar..aper yang menarik nyer..kisah cinta antara 2 robot...yang sanggup lakukan aper sajer utk melindungi pasangan nyer....walaupun dari species robot yg berbeza...ini yang dikatakn "cinta xkenal siapa"...dan selepas movie ader lucky draw. ..dengan berbekalkan no keramat aku '46'...dengan bangga nyer diumumkan sbgai pemenang...peh...jarang2 aku nak kena lucky draw ni...mybe rezeki 'seseorang' kot...sebab aku beli tiket tu untuk dia..tapi xdapat datang...hehhehee...so aku laa sebat hamper tu....hehehehe..sampi sini laa coretan aku utk 'kempen hari hijau'.....

kat sini aku nak citer sikit pasal air kelapa...aku rasa ramai yang suker minum air kelapa kan termasuk lah aku...tapi tahukah anda, bila diambil dengan quantity yang banyak boleh memudaratkan kesihatan terutama nya bagi yang byak angin dalam badan.....aku sampai sakit satu badan laa..abis skit urat2 aku ni...lepas ni taubat xmau minum dah...ader satu kes lawak pasal kelapa ni....buah kelapa pun boleh jadi 'senjata' kalau dah naik angin...bak kata perpatah 'tak der rotan,akar pun berguna juga'......

site visit yang aku cakap last post dah postpone ke minggu hadapan 15hb....so bertambah laa aktiviti yang mencabar kredibiliti aku sebagai bakal seorg engineer pada minggu hadapan...dengan pertandingan spagetti bridge pada 12hb..presentation CMP 13hb...test bridge 11hb....test adv steel 13hb...hantar project bridge design dan kemungkinan present tesis pada 14hb.....peh....masak aku minggu depan...tak tido malam lagi utk seminggu...harap2 ader yang sudi 'menemani' aku lgi minggu depan...buat yang sudi 'menemani' aku minggu ni...terima kasih....budi mu ku kenang...so jumpa lagi dlam post yg akan datang...akum....

p/s:- pecah 'kaca' pecah 'cermin'....
lepas baca bagi laa komen...hehehehe
p/s:- untuk xroomate aku...aku dah cakap jangan parking keta tengah "panas"...kan dah "pecah" cermin tu...kata2 manis untuk ko...."ko ingat aku xsekolah"

7 comments:

Sir Hanif Abd Nasir said...

wahhhh..menang cabutan bertuah.. dpt apa wei?? erm..agknye tiket tu bli utk sapa ek?? hehehe.. erm..ttg cite wall E tu, mmg cinta itu buta.. robot pn bleh bcinta, ini kan pula manusia yg ada akal fikiran.. mcm la hg dgn ... bila nk g mkn nasi lemak sara maju lg?? hahahaha.. (ketawa guling2)

ili_ahaks said...

B, aper anip nyer komen ni!!!!!! Bacen btui la dier nyer komen. Hahahahah... Jeles la 2.. Kite p sara maju tk ajak dier.. Hahahahah... Next time ae b kite pg tgk movie... Really sorry.. Neway, dh dpt hadiah, ok la 2..

Bond De Great said...

biasa laa tu syg...orang jeles mmg mcm tu....huhuhu..xper nnt b smash dahi dia...masa tu biaq kita lak gelak guling2 siap gulung2 yer syg....ok next time kita g tgk wayang yer....

Anonymous said...

huhu..korang ni...pening la...

-lil sis aka nad-

~Mr.GoLdZa~ said...

xajk anip xpa..
tp jgn la pggirkn adk mu ni..
adk mu ini jauh dr kasih syg ibubapa..
huhuhu

Bond De Great said...

adik laa sgt....mcm abg ko ni dekat gan ayahda n bonda jer....

n a d i a said...

huhhu....xabis2 lg..