Thursday, February 12, 2009

Mintak Simpang laa....

akum semua...

lama aku x update aku nyer blog...bukan aper...aku sibuk skit disamping flu yang tiba2 menyerang...so tadi aku buka aku nyer friendster..bila aku baca aku nyer horoscopes untuk hari ni tiba2 aku rasa macam ader kebenaran nya walaupun blum betul2 berlaku...tapi aku harap sangat ia tak terjadi dalam hidup aku....nak kata aku percaya benda2 horoscope ni x laa sangat..tapi kadang2 macam betul jer...ni kat bawah ni aku dah paste..so korang baca laa...

''Someone you thought you were starting to take a shine to is going to disappoint you today. Something in their personality will put you off -- their arrogance is a very ugly accessory, and it's not doing much for your interest level. Crushes can be fleeting things, do don't feel shallow if their actions kill off any interest you had in them. There is no need to tolerate a rude person, no matter how attractive they are, or how powerful they may be. Just move on.''

akum....

4 comments:

eyfagroove said...

eeee....sapo la sum1 tuh...talak baek taw...hehehehe...cpt2 banje adk epa ni...hahahaha

Bond De Great said...

hahaha...entah laa saper sum1 tu...hope xder laa jadi macam tu...huhuu...nak cepat datang laa penang...kita p makan nasi kandaq line clear...hehehe

Anonymous said...

apa ni bond.u jgn percaya suma horoscope tu...syirik tau.u have to believe yg baik dtg dr Allah n the bad dtg dr kita..bond.x kn epa je? aku pun nk gak..hehe.anyay.bond styleee

Bond De Great said...

mmg laa aku xpacaya sgt bear oi...tp kadang2 tu macam betul jer...hehehe...hg pun nak jugak..hang nak makan aper lak???habaq mai...kita p pekena pasemboq padang kota..baru best...heheeh